Ulvene regerer igen i Danmark

Alle der har set TV2OJ de seneste år har jævnligt måttet sande, at ulvene spreder skræk og rædsel gennem det midtjyske. Ægte eksperter (ikke selvbestaltede mediehungrende kommentatorer) udtaler sig om indicier på ulvenes tilstedeværelse, og de seneste fund har endda været underlagt DNA tests som viser, at de vilde ulves eksistens i Jylland er en realitet. Det er noget som optager rigtig mange mennesker, for så dukker angsten frem. Hvem kan de finde på at angribe? En tandløs løve, en tæmmet tiger eller ligefrem en blå hest?

Vi som følger med i Superligaen har jo ikke været i tvivl. Det kræver ingen DNA tests at påvise, at ulvene regerer i Jylland, eller i Danmark for den sags skyld. FCM tromler derudaf og kigger sig ikke tilbage. En luns på 10 point har de nappet af de blå heste. Er det fortjent? Enkelte i Silkeborg måske, og en hel del på Vestegnen og i City vil mene, at det er dybt ufortjent. Men det københavnske storhedsvandvidet må høre op nu. Det kræves der ikke 8 afsnit plus en spillefilm om 1864 for at tydeliggøre. Nej, det nye vestegnen ligger faktisk vestpå. Derude på Heden, der hvor City er Herning centrum.

Tillykke FCM, I fortjener i sandhed guldet i år! Men I må selvfølgelig gerne lave endnu en FCM, lade ulvene resignere og overlade tronen til de blå heste lidt længere mod nordøst. Nordøst kunne også have været Hobro, men deres logo er ligeså fantasiforladt som deres stadion. Derfor er det kun i vores lille DreamLeague.DK de virkelig får lov at triumfere. Men der ser de også urørlige ud, indtil videre!

23-07-2014 - Oprykkerne lader sig ikke tryne:

Så blev Superligaen skudt igang med et brag! Både Hobro og SIF er spået hurtig exit ud af landets mest prestigefyldte liga. Men oprykkerne lader sig på ingen måde kue. SIF fik helt ufortjent ét point mod FCK. Ufortjent på den vis, at SIF burde have fået alle tre, men en pro-FCK dommer (som lader rygterne om match fixing svæve ud over Silkeborg søerne) lod FCK slippe nådigt fra SIF byen. Hobro tog derimod alle tre point mod et OB hold som er meget langt fra fordums styrke. Engang var OB Kendt for en beton defensiv. Men oprykkerne fra Hobro havde taget trykluftboret med til Fyn, så der kom lige tilstrækkeligt to huller i betonen.

Nogen mener der hviler en forbandelse over Esbjerg når de møder Randers FC, da de meget sjældent får point mod kronjyderne. Men i denne kamp viste Randers FC medaljetakter, så en forbandelse kan man ikke rigtig tale om. I stedet var det Randers spillernes overlegne fysik og koldblodighed, som udmøntede sig i, at den eneste store chance gav et mål, og at Esbjerg spillerne var for trætte til at afslutte ordentligt når de kom op til Randers målet. Det koncept kan sagtens skaffe metal til Randers FC, med mindre match fixerne betaler dommere, journalister og kommentatorer tilstrækkeligt til, at de ruller en rød løber ud for Kjøvenhavner klubberne, så de igen kan være eneherskere i Superligaen.

19-07-2014 - Sæson 2014/15:

Efter et par års pause er vi nu igen klar at dyste sammen med Superligaen. Det bliver et glædeligt gensyn med alle fra seneste gennemførte sæson!

Velkommen til endnu en sæson i DreamLeague.DK

LeagueMaster

dreamleague.dk

Velkommen til dreamleague.dk - stedet hvor en lille broget skare kæmper om guld, pokal, ære og ikke mindst håneretten. For når Inet DreamLeague sæsonen er afsluttet, så kan det hold med de færreste point kåres som mester! For nogen lyder det som den omvendte verden. Men studér dette web-site og lad dig indrulle i Inet DreamLeague's forunderlige univers:

"thi den som besidder indsigten, besidder magten."

LeagueMaster

"thi den som besidder kodeordet kan skrive hvad han vil."

LM3