Generelt

33 runder - 12 hold

Hold Deltager
Hobro Brian Nielsen
Brøndby IF Peter Iversen
Esbjerg FB Jan Teivang
FC København Martin Trip
FC Midtjylland Henrik Mortensen
FC Nordsjælland Kim Jellesen
FC Vestsjælland  
OB Torben Pedersen
Randers FC Jan Poulsen
Silkeborg IF Henrik Voetmand
SønderjyskE Kristian Holten
AaB Jan Jellesen
   
Fans  
Joachim Neve Nørgaard René Nybo
Thomas Sennels Kasper Hald
Lars Mortensen  

Formål

Målet med spillet er at holde en eller flere gode sammenkomster, og samtidig selv betale så lidt som muligt! Det vil sige, at tjene færre point end sine modspillere. Ved spillets afslutning afregnes der. Alle deltagere betaler i kroner hvad deres samlede point er værd til en fælles-event-kasse.

Der kan, hvis LeagueMaster beslutter det, afholdes afregning/komsammen under turneringen.

Tildeling af point

Tildelingen af point sker fortløbende og er baseret på de deltagende holds resultater i SAS Ligaen 2008/2009. Der er tildeling af point efter hver spillerunde, og bonusuddeling efter hver 3., hver 11. og efter den sidste spillerunde.

Handicap

For at undgå for stor forskel i de forskellige holds slutbidrag, er der til denne sæson blevet indført handicappoint. Handicappointene tildeles efter holdene er blevet valgt. Handicap er tildelt efter slutplaceringen i sidste sæson, og tildelingen er derfor følgende:

Hold Handicappoint
AAB 300p
FCK 270p
FCM 240p
BIF 210p
EFB 180p
FCN 150p
RFC 120p
OB 90p
FCV 60p
SE 30p
HOB 0p
SIF 0p

Normal point

Der tildeles point i alle kampe som de deltagende hold deltager i. Point tildeles efter følgende system:

Udfald Point
Sejr 0p
Uafgjort 4p
Nederlag 6p

Spurtpoint

Efter hver 3. spillerunde ses der på holdenes resultater i denne og de forregående to spillerunder. Der udregnes en indbyrdes stilling ud fra disse resultater, og der foretages så tildeling af spurt-point efter følgende system:

Placering Point
#1 0p
#2 6p
#3 11p
#4 15p
#5 18p
#7 20p
#8 21p
#9 22p
#10 23p
#11 24p
#12 25p

Placeringen afgøres efter følgende vægtede kriterier:

  1. Opnåede point i de forgående 3 runder
  2. Målforskel
  3. Scorede mål

Hvis holdene stadigvæk er lige, så tildeles de samme pointantal.

Placeringspoint

Efter hver 11. spillerunde ses der på stillingen i SAS Ligaen. Det af de deltagende hold som er øverst placeret får #1, det næstbedste #2 og så fremdeles. Så placeringspoint tildeles efter følgende system:

Placering Point
#1 0p
#2 12p
#3 22p
#4 30p
#5 36p
#6 40p
#7 42p
#8 44p
#9 46p
#10 48p
#11 50p
#12 52p

Målpoint

Efter hver 11. Spillerunde tildeles ligeledes målpoint.

Det deltagende hold der er gået færrest mål ind imod tildeles 0p, de øvrige 1p gange differencen. Forsvarspoint tildeles således efter følgende system:

Forsvar Point
#1 0p
#2+ +1p * difference til bedste forsvar

Endvidere belønnes det mest scorende hold (af de deltagende) efter følgende tilsvarende system:

Angreb Point
#1 0p
#2+ +1p * difference til bedste angreb

Slutplaceringspoint

Når sæsonen er færdigspillet, så afregnes der en sidste gang udfra holdenes placering i SAS Ligaen. Der tildeles slutplaceringspoint efter følgende system:

Placering Point
#1 -50p
#2 -30p
#3 -10p
#4-10 0p
#11 +10p
#12 +20p

Topscorerpoint

Endvidere tildeles point for topscorer. Hvis et af de deltagende hold har SAS Ligaens topscorer på holdet får dette hold tildelt -1p for hver mål scoret af topscoren. Hvis flere hold har haft topscoren på deres hold, så deles topscorer-pointene imellem disse to hold - uanset hvor mange mål spilleren har scoret for de respektive hold. Skulle der være flere spillere med samme antal scoringer fordelt på flere deltagende hold, så tildeles der point for samtlige spillere.

Værdi af ét point

Der bliver spillet om point. Værdien af 1 point er foreløbig 1,00 kr. Værdien kan dog uden varsel ændres, såfremt alle deltagere samtykker om dette.

Indbetaling til LeagueMasters skattekiste

Det er muligt at indbetale et beløb til skattekisten efter tidligst hver tredje spillerunde. Indbetalinger følger altså tildeling af spurtpoint. Deltagerne bestemmer selvfølgelig selv hyppigheden af indbetalinger. Indbetalinger skal ske til konto: 3633-3428742850.

DreamLeague.DK Event

Alle deltageres slutbidrag samles i LeagueMasters skattekiste. Det er obligatorisk at det afsluttende event skal indeholde den smertefulde Sneakers Cup, den onde Quiz Quiz, en standard stadion platte og et par ordentlige oksearme!

Det forventes at deltagerne til denne komsammen møder op iklædt en spillertrøje for deres respektive klub. Der nedsættes ved sæsonafslutning et disciplinærudvalg, som skal fastsætte straffen for fravigelse af denne regel.

Extra events

Der kan evt. planlægges en indendørs Sneakers Cup eller en omgang fodboldgolf.

Sifosis klausulen

Hvis SIF slutter i top 3 vil Voetmand medbringe champagne og afholde en skål til næste event.

Dobbelt A-klausulen

Skulle det gå sådan at AaB bliver mestre vil der blive serveret klassevin (Champagne til velkomst, Barolo og Amarone til aftensmaden og luksus dessertvin til isen) til DreamLeague.DK Eventet på Jan Jellesens regning.

LeagueMaster klausulen

Hvis Randers FC vinder en medalje i enten turneringen og/eller pokalturneringen, så sponsorerer LeagueMaster en udsøgt whiskey til aftenkaffen!